Dzsudzsák Balázs

Sokáig keringett pletyka Dzsudzsák Balázs sorsáról. Ezzel kimúlt a téli holt szezon legvaskosabb magyar átigazolási kacsája több orgánum ugyanis kész tényként közölte hogy a 108-szoros válogatott középpályás a dunaszerdahelyi DAC 1904 csapatához szerződik.


Balazs Dzsudzsak Football Players Mens Tops Football

A pletykákat a klub hivatalos közleménye oszlatta szét.

. A válogatott korábbi csapatkapitánya most is megadta a módját az óév búcsúztatásának. Csapatkapitányunk tavasszal is a Lokit erősíti. Bár szokás szerint rengeteg pletyka találgatás és meg nem erősített sajtóinformáció látott napvilágot Dzsudzsák. Az információk szerint külföldi csapatok is keresték a 108-szoros válogatott középpályást de magyar csapatokat is emlegettek a jól értesültek.

A focista elképesztő autót villantott Instagram-oldalán. Dzsudzsák Balázs a Debreceni VSC labdarúgója j elvégzi a kezdőrúgást a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikum új fedett multifunkcionális sportpályájának avatásán 2021. Egy olyan járművet amire már gyermekkora óta vágyott azonban eddig nem adatott meg számára a lehetőség hogy az áhított jármű tulajdonosa lehessen. Hétfő délelőtt öles betűkkel jelent meg a DVSC honlapján hogy Dzsudzsák Balázs marad Debrecenben.

Bár sok találgatás kapott szárnya most kiderült minden írja a Blikk. A DVSC hivatalos honlapján megjelent közlemény ebben az áll hogy Dzsudzsák Balázs tavasszal is a debreceni csapatot erősíti. Nem hiszi el hol ünnepelte a szilvesztert Dzsudzsák Balázs. Álmai autóját vette meg magának Dzsudzsák Balázs.


Balazs Dzsudzsak Photostream Euro 2016 Uefa Euro 2016 International Football


Pin By Hanna Farkas On Dzsudzsak Balasz Instagram Posts Instagram The 4


Portre Dzsudzsak Balazs Football Sports Football Players


Pin On Dzsudzsak Balazs


Balazs Dzsudzsak Hungary

Komentar

Postingan populer dari blog ini

schwach entöltes kakaopulver

bulb emergency number